Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка на BitForex
Упатства

Регистрирајте сметка на BitForex со вашата е-пошта или активен телефонски број од вашата земја или престој. Дозволете ни да ве запознаеме со тоа како да регистрирате сметка и да се најавите на апликацијата и веб-страницата BitForex.

Последни вести

Како да тргувате со крипто за почетници во BitForex
Стратегии

Како да тргувате со крипто за почетници во BitForex

Добивањето добивки со возење на моментумот на пазарните трендови добива сосема ново значење во светот на криптовалутите. Сепак, испробаните и вистински стратегии имаат многу точки на вкрстување помеѓу традиционалното и крипто тргувањето. Во оваа статија, можете да ги научите основите на тргувањето со трендови и да видите како тие се применуваат на дигитални средства како Биткоин.
Што е индекс на Crypto Fear & Greed во BitForex
Блог

Што е индекс на Crypto Fear & Greed во BitForex

Индексот на крипто страв и алчност дава увид во општите чувства на пазарот на крипто. Во оваа статија, објаснивме како индексот на крипто страв и алчност може да им помогне на трговците да одлучат кога да влезат или да излезат од крипто-пазарот.